Vina Prigora / Vina Bedekovich

Vina Prigora i Vina Bedekovich nastaju u modernoj  vinariji koja je u svojim vinima odlučila njegovati ono najbolje iz prigorskog terroira. U njima ćete osjetiti primarne arome  grožđa, voćne i herbalne, koje se u ustima razvijaju u bogatstvo okusa: citrusi, limeta, breskva, paprika, herbalne note – trava i šparoge, arome bijeloga cvijeća – bazga i ogrozd, sočnost muškatne punine, sve to ostaje sačuvano i pretočeno u bocu. 
Grožđe dolazi iz vinograda smještenih na nadmorskoj visini od 200 do 400 metara, koji se obrađuju po ekološkim načelima, a berba se obavlja ručno, pa se sortne značajke i aroma grožda u potpunosti čuvaju. Očuvanjem prirodne ravnoteže u vinogradu, osiguravamo lozi suživot sa zemljom i prirodom u cjelini i to se odražava i u kvaliteti vina koja vjedno prenosi poruke terroira iz kojeg potječe.


Vinarija se nalazi na brežuljku, okružena vlastitim vinogradima nadmorske visine 200 do 400 metara  koji se obrađuju po ekološkim načelima, a berba se obavlja ručno, pa se sortne značajke i aroma grožda u potpunosti čuvaju.  Očuvanjem prirodne ravnoteže u vinogradu, osiguravamo lozi suživot sa zemljom i prirodom u cjelini i to se odražava i u kvaliteti vina koja vjerno prenosi poruke terroira iz kojeg potječe.

HR EN DE NL DA